MÄÄRÄAIKAISHUOLTO

Ota yhteyttä ›

Määräaikaishuolto Salo

Autokorjaamo Hagström tekee Salossa autojen määräaikaishuoltoja auton merkistä riippumatta. Autosi takuu säilyy katkeamattomana, sillä meillä on huoltoon vaadittavat asianmukaiset laitteet jonka lisäksi teemme huollon aina autovalmistajan ohjeiden mukaisesti.

Ota yhteyttä ›

Milloin auto pitää tuoda määräaikaishuoltoon?

Suosittelemme, että tuot autosi määräaikaishuoltoon 1 vuoden ja / tai 15 000 km välein. Muistathan, että autoasi ei tarvitse huollattaa merkkiliikkeessä, vaan voit aina kilpailuttaa hinnan ilman pelkoa siitä, että oman autosi takuu katkeaisi.

Määräaikaishuollossa auto huolletaan aina valmistajan ohjeiden mukaan. Määräaikaishuollon huoltotoimenpiteisiin kuuluu aina moottoriöljyn ja suodattimen vaihto, muiden suodattimien vaihto valmistajan suositusten mukaan sekä muut tarkastukset, esim. alusta, nivelet, jouset, iskunvaimentimet, jarrut sekä turvalaitteet. Takuualaisissa uusissa autoissa tarkastetaan myös maalipinta ja kori ruostumisen varalta.

Autoasi kannattaa käyttää säännöllisesti huollossa. Säännöllisesti huolletun auton tekniikka kestää ja toimii luotettavammin pidempään. Pienistä ongelmista voi syntyä suuria ja taloudellisesti isoja ongelmia.

Ota yhteyttä ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita