AURAUSKULMA JA OHJAUSKULMA

Ota yhteyttä ›

Aurauskulman ja ohjauskulman säädöt Salo

Autokorjaamo Hagström Oy Salossa tekee autollesi aurauskulman ja ohjauskulman säädöt. Säädöillä vähennetään renkaiden epätasaista kulumista ja parannetaan auton ohjattavuutta. Ilman säätöjä renkaat kuluvat äkkiä huonokuntoisiksi ja ohjaussäädöt kärsivät.

Aurauskulma voi muuttua, jos ajat katukivetykseen tai rotvalliin. Aurauksen säätö on nopeaa ja kustannustehokasta säätötyötä, jotta autosi toimii optimaalisella tasolla.

Ota yhteyttä ›

Ohjauskulmien säädöillä hallittua ajoav

Ohjauskulmien oikeanlainen säätö kuuluu auton ohjausjärjestelmän laatuvaatimuksiin. Auton suunnanmuutosten tulee olla hallittuja ja renkaiden kulumisen mahdollisimman vähäistä. Ohjauskulmien säätö onkin yksi auton tärkeimmistä huoltotoimenpiteistä, jolla varmistetaan, että kaikki auton renkaat näyttävät samaan suuntaan auton kulkusuunnan kanssa.

Ota yhteyttä ›

Aurauskulman säätö

Aurauskulman säädöllä huolehditaan, että renkaiden kulma suhteessa toisiinsa auton kulkusuuntaan nähden on oikea. Auto ei tarvitse aina järeää 4-pyöräsuuntauksen tekemistä, vaan ohjauskulmat voidaan säätää kuntoon ainoastaan eturenkaiden aurauskulmien säädöillä.

Ota yhteyttä ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita