KUULUMME FIXUS -KORJAAMOKETJUUN

Lue lisää › Ota yhteyttä ›

AUTOHUOLTO

Lue lisää ›

AUTOKORJAAMO

Lue lisää ›

MITTAUSDIAGNOSTIIKKA

Lue lisää ›

Autokorjaamo Salossa

Autokorjaamo Hagström Oy on täyden palvelun autokorjaamo Salossa. Korjaamme ja huollamme kuntoon kaikki automerkit mallista ja iästä riippumatta yli 40 vuoden kokemuksella. Yrityksemme perustamisesta 1971 lähtien meille on kertynyt laaja ammattitaito kaikissa autoihin liittyvissä huoltotöissä.

Osaavan henkilöstömme voimin hoidetaan peltityöt, ilmastointihuollot, korjaukset, varaosapalvelut ja muut huolto- sekä korjaustyöt.

Olemme erikoistuneet myös aurauskulmien ja ohjauskulmien säätöihin. Autokorjaamomme kuuluu Fixus -korjaamoketjuun. Monimerkkikorjaamomme asiakaskunta koostuu sekä yksityisistä että yritysautoilijoista. Teemme yhteistyötä Salon alueella Postin ja Kamuxin kanssa.

Ota yhteyttä ›

KUULUMME FIXUS -KETJUUN

Olemme Fixus-korjaamoketjun jäsenja takaamme asiakkaillemme aina parhaan laadun työstä, asiantuntevalla ja ystävällisellä palvelulla.

Teemme kaikkien automerkkien ja mallien korjaus- ja huoltotyöt Salossa. Soita ja kerro huolesi - me korjaamme autosi nopealla aikataululla. Autamme sinua vahingon sattuessa myös asioimaan vakuutusyhtiösi kanssa. Olemme täyden palvelun autokorjaamo.

Ota yhteyttä ›

MIKSI MEILLE?

ASIAKASYSTÄVÄLLINEN JA AMMATTITAITOINEN HENKILÖKUNTA
LÄPINÄKYVÄ HINNOITTELU - TIEDÄT MISTÄ MAKSAT
ERINOMAINEN HINTA-LAATU SUHDE
NOPEA. PIENET HUOLTYÖT JOPA SAMANA PÄIVÄNÄ
KUULUMME FIXUS -KETJUUN

Merkkiriippumattomana korjaamona varmistamme työntekijöidemme osaamisen tason kouluttautumalla jatkuvasti autojen ja tekniikan muuttuessa. Olemme tässä asemassa, sillä huolehdimme osaamisestamme jatkuvasti. Vahva ammattitaito, laadukas työnjälki ja ystävällinen palvelu ovat varmistaneet, että olemme saaneet palvella asiakkaitamme Salon alueella lähes 50 vuoden ajan.

Ota yhteyttä ›

 

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita